Dibra TV esht i vetmi televizion ne gjuhen shqipe ne Qytetin e Dibres qe ben transmetimin 24 ore pa nderprerje ne 7 dite. Dibra TV esht i licencuar nga radiodifuzioni i R.Maqedonise, filloi tranmetimin eksperimental ne vitin 2011 me llogon DiTV. Televizioni i Dibres tani shikohet edhe ne SH.B.A dhe Kanada nepermjet paketes TV ALB dhe me marveshjen qe u be ndermjet RTV21 dhe Tv Dibra do te shihet ne gjith kontinentin e Europes , Australise dhe Amerikes nepermjet paketes se perbashket SmartWorldTV (21WorldTV, Media21 dhe Tring TV).

Дебар 1250, ул. Атансие Илиќ бб
тел. +389 46 834777
факс: +389 46 838042

ТВ емитување
ТВ емитување - град Канал Предавател, моќност, (детали)
Дебар кабел