Телевизии во Вејце

ТВ канал Телевизија Предавател, моќност, (детали)
 51 МРТ 1 Вејце, (приема од Попова Шапка)
 55 RTM 2 Вејце, (приема од Попова Шапка)
 58 МРТ Собраниски канал Вејце, (приема од Попова Шапка)