Интерактивна карта на радиодифузијата во Македонија и на БалканотРадио и телевизија во градовите на Република Северна Македонија:

Берово, Битола, Богданци, Валандово, Велес, Виница, Гевгелија, Гостивар, Дебар, Делчево, Демир Капија, Демир Хисар, Кавадарци, Кичево, Кочани, Кратово, Крива Паланка, Крушево, Куманово, Македонски Брод, Македонска Каменица, Неготино, Охрид, Пехчево, Прилеп, Пробиштип, Радовиш, Ресен, Скопје, Струга, Струмица, Свети Николе, Тетово, Штип

Радио и телевизија во поголемите градови на Република Бугарија:

Айтос, Асеновград, Благоевград, Ботевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Димитровград, Добрич, Дупница, Казанлък, Карлово, Карнобат, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Лом, Монтана, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Петрич, Пещера, Плевен, Пловдив, Попово, Разград, Русе, Самоков, Сандански, Свищов, Севлиево, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Троян, Търговище, Харманли, Хасково, Шумен, Ямбол